Resultaten voor de rotterdam rotterdam

de rotterdam rotterdam
De Rotterdam gebouw Rotterdam Info toeristische info / VVV.
Particulieren kunnen zich via De Rotterdam Tours inschrijven voor een Open Tour in het weekend: een 1-uur durende tour door De Rotterdam. Een ervaren gids vertelt daarbij alles over onder meer het ontwerp, de bouw en de geschiedenis van het betreffende gebouw.
De Rotterdam.
De Rotterdamse skyline is getransformeerd met de komst van dit nieuwe, unieke icoon van groene architectuur bijgenaamd de Verticale Stad. De Rotterdam werd opgeleverd in november 2013 en is een project van de bekende architect Rem Koolhaas en zijn studio, OMA.
Hotel nhow Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Eén van onze topaanbevelingen in Rotterdam. Het nhow Rotterdam ligt op de Wilhelminapier in het gebouw De Rotterdam, en biedt kamers met gratis WiFi en uitzicht op de Maas en de skyline van de stad. Dit moderne designhotel is ontworpen door Rem Koolhaas/OMA en beschikt over een terras op de 7e verdieping en een fitnesscentrum.
De Rotterdam Wikipedia.
Hoogbouw in Nederland Achmeatoren Leeuwarden De Admirant Eindhoven De Rotterdam Rotterdam De Kroon Den Haag Delftse Poort Rotterdam Erasmus MC Rotterdam FIRST Rotterdam Rotterdam Het Strijkijzer Den Haag Hoftoren Den Haag Maastoren Rotterdam Millenniumtoren Rotterdam Ministerietorens VJ en BuZa Den Haag Mondriaantoren Amsterdam Montevideo Rotterdam New Babylon Den Haag New Orleans Rotterdam Prinsenhof Den Haag Sardijntoren Vlissingen The Red Apple Rotterdam Rembrandttoren Amsterdam World Port Center Rotterdam Westpoint Tilburg.
ss Rotterdam by WestCord Officiële website.
Als voormalig vlaggenschip van de Holland-Amerika Lijn en cruiseschip heeft het ss Rotterdam vele wereldzeeën bevaren. Ontdek de vele verhalen van La" Grande Dame" en beleef de authentieke sfeer terwijl u komt eten en drinken, overnachten, feesten, vergaderen of werken.
Slapen in een futuristisch lifestyle hotel in Rotterdam Origineel overnachten.
nhow De Rotterdam; urban overnachten met een spectaculair uitzicht op de skyline van Rotterdam. nhow De Rotterdam is gelegen in gebouw De Rotterdam op de Wilhelminapier, aan de Maas. De stijlvolle design-kamers bieden een prachtig uitzicht over de rivier en op de skyline van de stad.
HOME nhow Rotterdam.
Surround yourself with the best in urban art, architecture, design, fashion, photography and food from the city of cool Rotterdam. And enjoy the best view in town while youre at it. Dont just visit the city: become part of it!
44/floors De Rotterdam apartments Apartments.
De Rotterdam Rotterdam ABT Ingenieurs in bouwtechniek.
In de conceptfase van het project heeft ABT ook als constructeur meegedacht over de beste draagconstructie voor dit niet alledaagse gebouw. Kijk hier naar een time laps van de realisatie van De Rotterdam. Kijk hier naar een impressie van De Rotterdam.
De Rotterdam gebouw Rem Koolhaas Nieuwbouw Architectuur Rotterdam.
Zij zegde toe de gemeentelijke diensten die nu op het Marconiplein zijn gevestigd in het gebouw onder te brengen. Op 10 juli 2009 presenteerde de Gemeente Rotterdam en de projectontwikkelaars OVG en MAB vol trots de definitieve plannen van het grootste multi functionele gebouw van Nederland; De Rotterdam.
Grootste gebouw Nederland is open: bekijk De Rotterdam van Koolhaas NRC.
Het is een 150 meter hoge kolos van glas en staal en staat op de Kop van Zuid, aan de voet van de Erasmusbrug. De Rotterdam, ontworpen door architectenkantoor OMA van Rem Koolhaas, beslaat 160.000 vierkante meter, verdeeld over 7588 verschillende ruimtes.

Contacteer ons