Zoeken naar de rotterdam hotel

de rotterdam hotel
Hotels.com Deals Discounts for Hotel Reservations from Luxury Hotels to Budget Accommodations.
Onderscheidingen en affiliaties. Deze accommodatie is gecertificeerd door Green Key, een programma dat de impact van een accommodatie op een of meer van de volgende gebieden meet: milieu, gemeenschap, cultureel erfgoed, lokale economie. De kleine lettertjes van nhow Rotterdam Hotel.
Slapen ss Rotterdam.
Dreaming of new memories. Een wereldklasse hotel op het water. Unieke historische locatie. Binnen 2 minuten geboekt. Altijd de beste prijs. Uitstekend bereikbaar via land of water. Je bent hier.: Reserveer een kamer op het ss Rotterdam. Vanaf 12 jaar.
Ss Rotterdam Hotel en Restaurants Weekendjeweg.nl.
De historische plekken aan boord, zoals de machinekamer, de brug en de authentieke zalen zijn echter alleen toegankelijk in combinatie met een rondleiding. Dankzij de prima parkeergelegenheid en goede bereikbaarheid met de watertaxi is dit hotel een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan Rotterdam.
HOME nhow Rotterdam.
Winner of the Best Hotel Design Award 2014. Children 2-11 years. Please fill in a date. BECOME MORE THAN JUST A VISITOR. Surround yourself with the best in urban art, architecture, design, fashion, photography and food from the city of cool Rotterdam.
Hotel Nhow Rotterdam Weekendjeweg.nl.
Kosmopolitisch hotel met een skybar en terras op 30 meter hoogte. Nhow Rotterdam is gevestigd in het grootste gebouw van Nederland, The Rotterdam en is een relatief nieuw lifestyle hotel concept van NH Hoteles. Dit kosmopolitische hotel is volgens de laatste trends op het gebied van technologie, creativiteit en luxe ingericht.
De 10 beste hotels in Rotterdam 2018 met prijzen TripAdvisor.
20 van de 113 accommodaties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Rotterdam. 21 van de 113 accommodaties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Rotterdam. Bastion Hotel Rotterdam Zuid. Bekijk alle 5 aanbiedingen vanaf 64. 22 van de 113 accommodaties met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in Rotterdam.
Hotel nhow Rotterdam Nederland Rotterdam Booking.com.
Mainport Design Hotel 4-sterrenhotel. Mainport Design Hotel" Het luxe 5-sterrenhotel Mainport Design Hotel ligt aan de oever van de Maas in het centrum van Rotterdam en biedt gratis WiFi en gratis toegang tot de Spa Haven en Wellnessclub H20, die een overdekt.
nl Hotel Rotterdam.
De halte van Tram 25 stopt voor de deur van het hotel, deze tram brengt u op vele mooie plekken in Rotterdam zoals het Maritiem Museum, de Euromast, Luxor Theater en de Erasmusbrug waar vandaan u rondvaarten kunt maken door de havens en naar Kinderdijk en haar authentieke windmolens.
Hotel nhow Rotterdam: boek uw hotel in Rotterdam.
Het nhow Rotterdam Hotel staat aan het water op de Wilhelminapier. Het is gevestigd in een strak nieuw gebouw, De Rotterdam, met winkels, caf├ęs en restaurants, allemaal handig gelegen in een nieuw gebied dat bekendstaat als Manhattan aan de Maas.

Contacteer ons