Zoeken naar stedenbouwkundig ontwerpbureau

stedenbouwkundig ontwerpbureau
Must.nl Stedenbouwkundig bureau in Amsterdam / Köln.
AT5 heeft een uitgebreide website over het project die wordt aangevuld met het laatste nieuws. nieuws Tussenpresentatie project Rijk Wijk. Met het project Rijk Wijk Circulair verkent het Rijk hoe stedenbouwkundig ontwerp en circulaire economie samenhangen en elkaar kunnen versterken.
Bureau Botersloot Bureau Botersloot is een ontwerpbureau waarin we integraal werken aan opgaves voor architectuur, stedenbouw en landschap. Met ons werk dragen we bij aan wederzijds profijt tussen gro
Met ons werk dragen we bij aan wederzijds profijt tussen groen, gebruik en gebouw. We doen dit met mooie en zinvolle ontwerpen voor een prettig leefklimaat voor onszelf èn voor onze omgeving. publieke ruimte landschap. 06 40209874 010 2447159. 01.2016 een cadeau voor rotterdam.
BuroSTUB stedenbouw, ontwerp openbare ruimtes, ruimtelijk advies.
Nadat hij ongeveer 4 jaar als ontwerper actief is geweest bij bureaus in Almere en Maastricht, heeft hij als stedenbouwkundig adviseur 5 jaar gewerkt voor achtereenvolgens de gemeenten Venlo en Sittard-Geleen. Zijn ervaring bij zowel de overheid als in het bedrijfsleven vormen de basis om in 2011 BuroSTUB op te richten.
De Stuurlui ontwerpbureau voor stedenbouw en openbare ruimte.
ontwerpsessie hof 2 plantage de sniep. 22 03 16. In opdracht van gemeente Diemen heeft stedenbouwkundig bureau De Stuurlui een ontwerpsessie met bewoners, voor hof 2 in de nieuwbouwwijk Plantage de Sniep, begeleid. bouwen voor vitale ouderen in het Tudorpark.
vacature stedenbouwkundig ontwerper Urbis, bureau voor stadsontwerp.
vacature stedenbouwkundig ontwerper. Vacature: ontwerper stedenbouw. Urbis is een stedenbouwkundig en landschapskundig ontwerpbureau, het bureau is gevestigd in het centrum van Rotterdam in het Heinekenkantoor. Urbis geeft adviezen over de volle breedte van het stedenbouwkundig en landschapskundig vakgebied, op verschillende schaalniveaus.
Defacto Architecture Urbanism Bureau.
Internationale klanten zoals de Nationale overheid van Bangladesh, het Franse Cities on the move Institute, en de stadsbesturen Porto Alegre in Brazilië en Guangzhou in China en de Bay Area Coastal Protection Alliance in de USA. Defacto Architectuur en Stedenbouw is een interdisciplinair ontwerpbureau.
wUrck Architectuur, stedenbouw, landschap infrastructuur.
Vandaag is door de gedeputeerde Henri Swinkels van de Provincie Noord-Brabant bekend gemaakt dat de provincie het Kloostercomplex Mariadal in Roosendaal gaat verkopen aan BVR Groep BV uit Roosenda. Wonen in en met de natuur Vorige week hebben we een erg goed geslaagde inspiratiemiddag mogen beleven in Zeist.
Landschapsarchitect Stedenbouwkundig Bureau Vista.
Zo kan dit cultuurhistorische monument worden gespaard en vervangen door een flexibele en daarmee zeer duurzame nieuwe waterkering. Dit is een ingrijpende toevoeging in het kustlandschap, maar biedt vele kansen op meekoppeling van natuur en recreatie en vormt feitelijk nieuwe cultuurhistorie.
MINT ontwerpbureau voor tuinen, skateparken, openbare ruimte en stedenbouw.
Op zoek naar een stedenbouwkundig ontwerper? Bekijk dan hier hoe we dat doen! MINT is een ontwerpbureau, gevestigd in Breda, wat zich richt op het ontwerp van tuinen, skateparken, openbare ruimte en stedenbouw. Wij werken vanuit een no-nonsense benadering, waarin we veel waarde hechten aan de wensen van de opdrachtgever in relatie tot de functionaliteit en esthetiek van de plek.

Contacteer ons